Tilaaminen

1) Ole ajoissa liikenteessä, mitä aiemmin niin sen parempi.
2) Tiedustele kakkua osoitteesta: kinuskisydan@gmail.com, pyrin vastaamaan viikon sisään sähköposteihin. Ellei mittään kuulu niin laita toinen viesti perään jos vaikka edellinen on mennyt vahingossa roskapostiin.
3) Mikäli kuitenkin kakun tarve tulee nopeasti niin pienellä aikataululla pystyy tekemään pieniä koristeita ja perus kerma- tai sokerimassakakkuja. Huomioithan kuitenkin, että isot kakkukoristeet saattaa kuivua yli kaksi viikkoakin. Kakkukuvat teen käsin itse piirtämällä ja niiden tekoon saattaa mennä 1-2 kuukautta.
4) Kun laitat sähköpostia niin laita mukaan ainakin kuinka monelle kakku pitää olla ja onko ruoka-aineallergioita ja etenkin koska kakun tarvitset! Voit myös lisätä esimerkiksi linkkejä, kuvia kakkuihin millaista olit ajatellut.
5) Kakkupohjaksi voit valita jonkun yleisimmistä: vaalea sokerikakkupohja, tummempi kaakao sokerikakkupohja, suklainen kakkupohja tai joksikin tietyn väriseksi värjätty kakkupohja.
6) Suklaisissa täytteissä kannattaa huomioida, että vain tummasta suklaasta saa tehtyä laktoosittoman täytteen.
7) Kakut pakkaan kakkurasioihin, mutta tarvittaessa voin tehdä kakut valmiiksi tarjoiluastialle, tällöin astia toimitettava ajoissa etukäteen.
8) Teen myös voileipäkakkuja ja muita pikkuleivonnaisia!