Pohja:
200g digestive keksejä
100g voita
Sulata voi, murskaa keksit. Sekoita keskenään ja painele irtovuuan pohjalle. Laita jääkaappiin odottamaan täytettä.
Täyte 1:
200g maustamatonta tuorejuustoa
200g mascarponea
2dl kermaa
1 levy pandan tummaa suklaata
100g pandan maitosuklaata
2 liivatelehteä
Vettä
Sulata suklaat vesihauteessa. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää sekaan tuorejuusto sekä mascarpone. Sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoom sulatetut suklaat, sekoita. Kiehauta tilkka vettä ja purista liivatteista vesi pois. Laita liivatteet kuuman vesitilkan sekaan ja kaada ohuena norona täytteen sekaan. Sekoita tasaiseksi. Kaada täyte vuokaan ja laita hyytymään jääkaappiin.
Voit valmistaa seuraavan täytteen jo nyt koska alimmainen täyte on niin tukeva.
Täyte 2:
200g maustamatonta tuorejuustoa
200g mascarponea
2dl kermaa
1 levy pandan valkosuklaata
2 liivatelehteä
Vettä
Sulata suklaa. Laita liivatteet kylmään veteen.
Vaahdota kerma, lisää joukkoon tuorejuusto, mascarpone sekä sulatettu suklaa. Sekoita tasaiseksi. Kiehauta tilkka vettä ja purista liivatteista vesi pois. Laita liivatteet kuuman vesitilkan sekaan ja kaada seos ohuena norona täytteen sekaan. Sekoita tasaiseksi. Kaada täyte vuokaan ja laita hyytymään jääkaappiin yön yli.
Koristele haluamallasi tavalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti