Sivut

maanantai 7. maaliskuuta 2011

Mustikka muffinit

Mustikka muffinsseja. Tein kaksi taikina satsia. Toisen ilman rasvaa ja toisen rasvalla. Jostain syystä rasvattomat kohosi hyvin ja rasvallisesti ei niin hyvin. Ja mielestäni rasvaton vaihtoehto oli vielä paremman makuinenkin.
2 munaa
2dl sokeria
3,5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl vaniliinisokeria
1dl maitoa
(1dl juoksevaa margariinia)
1pss (200g) mustikoita
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita keskenään kuivat aineet. Kaada puolet tästä vaahdon sekaan. Sen jälkeen maito ja loput kuivat aineet. Laita halutessasi margariini lopuksi sekaan vielä. Sekoita tasaiseksi.
Kääntele sekaan mustikat (ensimmäinen pikkukuva alla).
Annostele taikina vuokiin (toinen pikkukuva alla) ja laita uuniin 200 asteeseen noin 15 minuutin ajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti