Pohja:
4dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
3dl kaakaojauhetta
2tl soodaa
1tl suolaa
2dl maitoa
0.75dl auringonkukkaöljyä
2 kananmunaa
2tl vanilja-aromia
2dl kuumaa kahvia
Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota vuoka.
Sekoita isossa kulhossa keskenään jauhot, sokeri, kaakao, sooda ja suola.
Sekoita toisessa kulhossa öljy, maito, kananmunat ja vanilja-aromi. Sekoita nämä hiljalleen jauhoseokseen. Lisää sekaan kuuma kahvi koko ajan sekoittaen ja sekoita kunnes taikina tasainen.
Kaada voideltuun vuokaan. Paista 1h. Kumoa hieman jäähtyneenä.
Suklaakreemi:
400g pandan tumma suklaata
3rkl kaakaojauhetta
3rkl kuumaa vettä
350g huoneenlämpöistä leivontamargariinia
2dl tomusokeria
200g huoneenlämpöistä maustamatonta tuorejuustoa
Sulata suklaa ja anna sen jäähtyä.
Sekoita lasissa keskenään kuuma vesi ja kaakaojauhe.
Vaahdota 5min ajan huoneenlämpöistä voita ja tomusokeria keskenään.
Lisää sekaan jäähtynyt sula suklaa, kaakaojauheseos ja tuorejuusto.
Vatkaa muutama minuutti kunnes seos on kuohkeaa. Levitä kakun väleihin ja päälle.
Laita jääkaappiin "kovettumaan".
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti