Pohja:
3 kananmunaa
2,5dl sokeria
50g leivontamargariinia
1dl maitoa
3dl vehnäjauhoja
0,5dl kaakaojauhetta
2tl leivinjauhetta
Vaahdota sokeri ja kananmunat.
Laita kattilaan maito ja margariini. Anna margariinin sulaa maidon sekaan. Laita jäähtymään.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Kaada maitoseos munavaahtoon. Lisää kuivat aineet.
Sekoita nopeasti tasaiseksi.
Paista 175 asteisessa uunissa n. 50min ajan.
Kumoa valmis kakkupohja ja anna jäähtyä. Leikkaa kolmeen osaan.
Pohja kostutettu kahvilla.
Täyte:
4dl vispikermaa
2 levyä pandan tummaa suklaata
30g leivontamargariinia
Kinuskikastiketta
Lämmitä maito kattilassa. Paloittele joukkoon suklaa ja lisää margariini. Sulata suklaa maidon sekaan. Anna jäähtyä huoneenlämmössä välillä sekoitellen noin tunti ja tämän jälkeen vielä tunti jääkaapissa.
Levitä täytettä kakun välikerroksiin ja päälle. Laita täytteen päälle myös kinuskikastiketta.
Päälle rouhittu suklaata ja vaniljafudge paloja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti