Sivut

perjantai 27. marraskuuta 2009

Kinuskikakku vieraille


Pohjana on kuuden munan sokerikakku pohja. Kostutuksen tein maidolla ja vaniliinisokerilla.

Alimmaisessa välissä on suklaamousse täyte.

Toisen välin täyte kuulostaa tältä:
2dl kermaa
1prk tuorejuustoa
1,5dl sokeria
3 isoa daim patukkaa rouhittuna
suomalaisia vadelmia
http://www.blogger.com/img/blank.gif
Vaahdota kerma ja sekoita sekaan tuorejuusto sekä sokeri. Rouhi daimit ja sekoita mukaan seokseen. Laita pohjan päälle ja painele päälle suomalaisia jäisiä vadelmia.

Kakun päällä on kinuski jonka ohje löytyy täältä. Sivuille laitoin pohjaksi ruskeaksi värjättyä kermavaahtoa ja niiden päälle pandan maitosuklaa liuskoja. Idean reunoihin bongasin
Karasanilta. Ja sanoisinkos, että oli hieman haastavaa saaha ehjiä 3:n palan liuskoja suklaalevystä.. Itsellä oli 5 suklaalevyä ja olisikohan tullut 5-10 kokonaista liuskaa.. Että jos haluaa täydellisen reunan niin tähän pitää varata suklaalevyjä ja paljon..
Ympärille nauha joka pitää jääkaapissa kakkua hieman kasassa ja kakun päälle reunoille tähtityllalla tein vihreät pursotukset. Piti tehdä vielä kukat marsipaanista ja suklaakoristelut, mutta aika loppui yksinkertaisesti kesken.. :(

1 kommentti:

  1. Huomasin ihan saman ongelman suklaan kanssa, mutta sitten keksin, että todennäköisyys saada tasaisia rivejä oli tehdä ensin terävällä puukolla muutamaan kertaan "sivaltamalla" ura jota pitkin taittaa. :)

    VastaaPoista