Pohjana on kuuden munan sokerikakkupohja.
Täyte:
2prk mansikkakermaa
2rkl vettä
4 liivatelehteä
Laita liivatelehdet kylmään veteen. Vatkaa mansikkakerma vaahdoksi. Purista liivatelehdistä vedet pois ja laita pariin lusikalliseen kuumaan vettä. Lisää ohuena norona mansikkakerman sekaan. Levitys kakulle ja jääkaappiin jähmettymään.
Kinuskipäälinen:
2,5dl kermaa
1,5dl fariinisokeria
1dl sokeria
Kaikki sekaisin kattilaan ja kuummennetaan kunnes paksua.
Itse en koskaan onnistu tämän tekemisessä, että toimivia / parempia kinuskiohjeita otetaan vastaan!!
Kermareunukset. Lehtityllaa käytin ja sitten uutta kukkatyllaani. Kiitos teksti on tummalla suklaalla tehty, kuva otettu heti pursottamisen jälkeen eikä ole vielä jähmettynyt. Kukat tehty muotin avulla sinisestä marsipaanista ja keskusta valkoisesta. Läpinäkyvällä kristallipulverilla sudittu.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti