Sivut

lauantai 29. elokuuta 2009

Toffeinen juustokakku


Pohja:
100g digestive keksejä
100g margariinia sulatettuna

Keksit murskaks ja sula marariini sekaan. Irtovuuan pohjalle painellen.

Täyte:
200g maustamatonta tuorejuustoa
2,5dl flora vanillaa
2,5dl flora vispi kermaa
sokeria maun mukaan
6tl liivatejauhetta (vastaa 6 liivatelehteä)
1dl vettä
toffeekastiketta

Vatkaa kerma vaahdoksi ja vanilla niin vaahdoksi kuin sen saa. Vanillan sekaan tuorejuusto, sekoitus ja sekaan vielä kermavaahto. Sokeria maun mukaan tässä vaiheessa. Keitä 1dl vettä ja sekoita sekaan liivatejauhe. Ohuena norona täytteen sekaan ja kunnon sekoitus.

Kaada puolet pohjasta vuokaan ja laita toffeekastiketta maun mukaan. Itse käytin oetkerin toffeekastiketta joka on vähän paksumpaa kuin muut aiemmin käyttämäni. Tämän jälkeen kaada loput täytteestä päälle ja halutessasi voi laittaa päälle vielä toffeekastiketta ja vähän sekoittaa sitä täytteen pintaan.
Ja sitten vain jääkaappiin hyytymään mielellään yön yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti