Vihdoin ja viimein löysin kaupasta kuningatartuorejuustoa ja pääsin kokeilemaan siitä juustokakun tekemistä.
Pohja:
200g digestive keksejä
100g margariinia
Murskataan digestive keksit ja sulatetaan margariini. Sula margariini sekoitetaan keksien sekaan ja painellaan seos vuuan pohjalle tasaisesti.
Päälinen:
2prk (400g) sunnuntai kuningatartuorejuustoa
5dl flora vispiä
0,5dl sokeria
ripaus sinistä väriainetta
3tl liivatejauhetta
0,5dl vettä
Kerma vatkataan vaahdoksi ja sinne sekaan laitetaan tuorejuustot, sokeri ja väriaine. Liivatejauhe sekoitetaan kuumaan nesteeseen ja lisätään ohuena nauhana seoksen sekaan. Seos kaadetaan murskattujen keksien päälle ja jääkaappiin mielellään yön yli hyytymään.
Namskis!
Namskis!
Vink vink ;)
Laita keksit minigrip pussiin ja kaulimella kaulitset päältä. Saat tasaista murua ja murut ei pääse karkuun.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti