Sivut

sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Lohivoileipäkakku

Lohivoileipäkakku joka meni kuin kuumille kiville :D
Pohjassa on 12 leipäpalaa, kaksi kerrosta ja kostutus tehty kasvisliemikuutiolla höystetyllä vedellä.
Täytteen ja koristeluvinkit nappasin.
Täyte 1:
200g savulohta
100g creme fraichea
½ punaista paprikaa
Santa Maria Lime pippuria myllystä
Perkaa kala ruodoista, sekaan ranskankerma, paprika ja pippuria maun mukaan. Sekoitus ja leipien päälle. Tämä oli hyvänkokoinen satsi neljän leipäpalan päälle.
Täyte 2:
200g ruohosipuli tuorejuustoa
100g creme fraichea
tillisilppua
Santa Maria Lime pippuria myllystä
Kaikki sekaisin keskenään ja toisen kerroksen neljän leipäpalan päälle. Laita voileipäkakku yön yli jääkaappiin vetäytymään.
Pinnalle laitoin:
200g kylmäsavulohi tuorejuustoa
120g smetanaa
Graavilohta
Kurkkua
Paprikaa
Sitruunaa
Tilliä
Juustoraastetta
Kylmäsavulohi tuorejuusto ja smetana keskenään sekaisin ja levitys. Tuolla satsilla tulee hyvä määrä tällaiseen 2x2x3 leipäpalaa voileipäkakun päälle. Juustoraastetta reunoille ja tilliä.
Graavilohesta ruusuja keskelle, parit sitruunansiivut rinnalle. Kurkku ja paprika pikkukuutioiksi ja päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti