Sivut

lauantai 6. maaliskuuta 2010

Valkosuklaalime kakku

Kauppaan oli tullut uutuutta; valkosuklaalimerahkaa (valio) ja pitihän sitä kokeilla mitä siitä syntyy.. Lopputuloksena tällainen hyydykekakku.
Pohja:
200g digestive keksejä
100g sulatettua margariinia
Murskaa keksit ja sulata margariini. Sekoita ja painele irtovuuan pohjalle tasaiseksi. Laita jääkaappiin jähmettymään siksi aikaa, kun teet päälisen.
Päälinen:
2prk (400g) valkosuklaalime rahkaa
1prk maustamatonta tuorejuustoa
5dl flora vispiä
1dl sokeria
3tl liivatejauhetta
tilkka vettä
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita sekaan rahkat ja sokeri. Kiehauta vesitilkka ja sekoita siihen liivatejauhe. Lisää tämä ohuena norona vaahdon sekaan hyvin sekoittaen. Kaada päälinen irtopohjavuokaan ja tasoita tarvittaessa lastalla. Laita jääkaappiin hyytymään yön yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti