Sivut

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Sekoituskakku

Sekoituskakkua tein jouluksi pöytään. Omenasose täytteellä sekä puolukkasurvoksella. Reseptin tähän sain siskoltani ja nimi tulee siitä, että kakkuun voi laittaa ihan mitä tahansa, kunhan kaikki aineksia löytyy.

Uuni 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota vuoka.

4dl jauhoja
3dl sokeria
1,5tl soodaa
2tl inkivääriä
1tl neilikkaa
1tl kanelia
1,5dl puolukkasurvosta, omenasosetta tmv
1,5dl sulaa rasvaa
3dl maitoa, vettä, kermaa tmv

Sekoita kuivat ainekset keskenään (ensim. pikkukuva alla).
Sekoita märät ainekset keskenään (toinen pikkukuva alla).
Yhdistä, sekoita ja kaada vuokaan (kolmas pikkukuva alla).
Uuniin n. 45 minuutin ajaksi.
Kumoa hieman jäähtyneenä.


3 kommenttia:

  1. Olen tehnyt tällä ohjeella omenasoseversiona ja hieman mausteimääriä muutellen nyt monta kertaa kakkua ja hyvää on ollut aina. Kiitos helposta ja nopeatekoisesta ohjeesta. Laitoin äsken just ohjeen blogiini ja linkitin sinun blogisi lähteekseni...onhan ok?

    VastaaPoista
  2. Tää on vaan niiiiiin hyvää :P
    Pitää taas tehdä itsekin joku päivä :D
    Asia on ihan ok ;D

    VastaaPoista