Sivut

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Ylioppilaskakut

Tällaiset ylioppilaskakut tuli tehtyä.
Laktoosittomat.
Pohjat neljän munan sokerikakkupohjat pellille tehtynä.
Kostutus spritellä.
Päällä sokerimassaa ja kukat sokerimassasta. Yo lakit valkoinen osa sokerimassaa, musta marsipaania. Lyyra sokerimassaa.
Reunat pursotettu tähtityllalla laktoosittomasta kermasta.
Täytteinä kummassakin kakussa vanilja- ja vadelmamousset.

Vaniljamousse:
6dl laktoositonta kermaa
2prk laktoositon vanilja rahkaa
400g laktoositonta maustamatonta tuorejuustoa
vaniliinisokeria ja sokeria oman maun mukaan
Vatkaa kerma vahvaksi vaahdoksi ja lisää sekaan tuorejuusto ja rahka. Mausta vaniliinisokerilla ja sokerilla halutessasi.

Vadelmamousse:
6dl laktoositonta kermaa
400g laktoositonta maustamatonta tuorejuustoa
400g pakastevadelmia
3dl tomusokeria
6 liivatetta
Jos käytät ulkomaalaisia vadelmia niin kiehauta ne kattilassa.
Vatkaa kera vahvaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto sekä pakastevadelmat. Sekoita. Lisää tomusokeri.
Keitä tilkka vettä ja lisää liivatteet kuumaan veteen. Kaada ohuena nauhana seoksen sekaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti