Pääsin hopottamaan Myllyn Parhaita Voitaikintaskuja. Hopotuksesta lisää täällä ja täällä: www.hopottajat.fi/voitaikinatasku.
Tein näistä makeita versioita ja jaan nyt ohjeen täällä.
Myllyn Paras voitaikinataskuja saa pakastealtaasta. Laitetaan uuni päälle 225 asteeseen. Levitetään jäiset taskut pellille ja, kun uuni on lämmin laitetaan taskut uuniin noin 15 minuutin ajaksi.
Taskujen kannattaa antaa jäähtyä ainakin 15 minuuttia, mutta täytteestä riippuen vähemmän tai kauemmin.
Tein kahta eri makua: banaanisuklaa ja mansikka-kermavaahto.
Taskut on halkaistu ja, kun taskut tulevat uunista on tasku jo hieman auennut. Varovasti nostaa taskun kansia erilleen toisistaan, niin ettei tasku irtoa, pääsee taskut täyttämään hyvin.
Tässä banaanisuklaan ohje:
Suklaamousse:
2,5dl suklaakermaa
1pss suklaarouhetta
banaani
Vaahdota suklaakerma vahvaksi vaahdoksi ja lisää sekaan suklaarouhe. Pilko banaani. Laita taskun pohjalle banaanin siivuja, laita päälle suklaamousse ja koristele vielä banaanilla reuna. Päälle voi sirotella tomusokeria.
Mansikka-kermavaahto taskuissa on pohjalla mansikan siivuja, päällä kermavaahto ja reunalla vielä mansikoita.
Helppoa ja nopeaa! Ja suolaisina nämä menee vaikka herkullisina leipinä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti