maanantai 22. joulukuuta 2014

Tumma maustekakku

 190g margariinia
3dl vehnäjauhoja
2,5dl grahamjauhoja
1,8tl soodaa
1,8tl neilikkaa
1,8tl kanelia
1,8tl inkivääriä
1,8dl rusinoita
3 munaa
1,8dl sokeria
1,8dl siirappia
1,8dl väkevää kahvia

Keitä väkevää kahvia ja laita margariini sulamaan ja anna jäähtyä. Laita uunia lämpeämään 175 asteeseen.
Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Vaahdota munat ja sokeri.
Lisää munavaahdon sekaan voisula, kahvi, siirappi ja kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi ja kaada vuokaan.
Laita uuniin 175 asteeseen noin tunnin ajaksi, kunnes reunat ovat irronneet vuuasta.
Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti