Sivut

torstai 19. toukokuuta 2016

Kinderjuustokakku

 Kinderjuustokakku, johon ideaa otin täältä.

Pohja:
4 pakettia (á 0,15kg) oreo keksejä
100g margariinia
Murskaa keksit, sulata margariini. Sekoita ja painele irtopohjavuuan pohjalle. Laita tämän jälkeen jääkaappiin jähmettymään.

Valkosuklaa päälinen:
140g pandan valkosuklaata
200g maustamatonta tuorejuustoa
2,5dl flora vispi kermaa
0,5dl sokeria
1tl vaniliinisokeria
3 liivatelehteä
Laita liivatteet kylmään veteen. Sulata suklaa. Vaahdota kerma vahvaksi vaahdoksi. Sekoita tuorejuusto ja sulatettu suklaa toisessa kulhossa sekaisin, lisää sokerit. Kuumenna tilkka vettä, purista liivatteista vesi pois ja sekoita kuumaan veteen. Kaada seos ohuena norona suklaa-tuorejuustoseokseen. Lisää kermavaahto sekaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte vuokaan ja laita jääkaappiin hyytymään 1-2 tunnin ajaksi ja valmista sitten maitosuklaa päälinen.

Maitosuklaa päälinen:
200g pandan maitosuklaata
50g pandan tummaa suklaata
200g maustamatonta tuorejuustoa
2,5dl flora vispi kermaa
0,5dl sokeria
1tl vaniliinisokeria
3 liivatelehteä
Laita liivatteet kylmään veteen. Sulata suklaat. Vaahdota kerma vahvaksi vaahdoksi. Sekoita tuorejuusto ja sulatettu suklaa toisessa kulhossa sekaisin, lisää sokerit. Kuumenna tilkka vettä, purista liivatteista vesi pois ja sekoita kuumaan veteen. Kaada seos ohuena norona suklaa-tuorejuustoseokseen. Lisää kermavaahto sekaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte vuokaan ja laita jääkaappiin hyytymään yön yli. Valmista suklaapäälinen seuraavana päivänä.

Suklaapäälinen:
200g pandan tummaa suklaata
1dl kermaa
1,5rkl margariinia
Kuumenna kerma kiehuvaksi kattilassa ja nosta se pois liedeltä tämän jälkeen. Lisää kerman joukkoon paloitellut suklaat ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut kerman sekaan. Lisää margariini ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä välillä sekoittaen. Irrota irtopohjavuuasta reunat ja kaada jäähtynyt suklaapäälinen juustokakun päälle, auta tasaisella veitsellä leviämään kakun päälle.
Koristele erilaisilla kindersuklailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti