Sivut

tiistai 21. toukokuuta 2019

Kinder kääretorttu

 Pääsiäiseksi on tullut yleensä tehtyä kinder juustokakkua, mutta kun se on niin makeaa niin ajattelin, että tänä pääsiäisenä syödään kinder kääretorttua.. Ihan yhtä makeaa oli.

Pohja:
4 kananmunaa
1,5dl sokeria
1dl perunajauhoja
4rkl kaakaojauhetta
1tl vaniliinisokeria
1tl leivinjauhetta

Sekoita kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahdon sekaan. Levitä taikina pellille ja paista 225 asteisessa uunissa n. 10 minuuttia. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.

Täyte:
2 levyä pandan valkosuklaata
400g maustamatonta tuorejuustoa
1dl kuohukermaa
1rkl sitruunamehua

Sulata suklaa.
Vaahdota kerma ja lisää sen joukkoon tuorejuusto. Lisää lopuksi jäähtynyt valkosuklaa sekä sitruunamehu. Nosta jääkaappiin jähmettymään. Kun täyte on jähmettynyt, levitä se pohjan päälle ja rullaa kääretorttu leivinpaperia apuna käyttäen. Nosta jääkaappiin ja anna olla yön yli jääkaapissa. Valmista päälinen seuraavana päivänä.

Päälinen:
1dl kuohukermaa
1 levy pandan tummaa suklaata

Laita kerma ja paloiteltu suklaa kattilaan. Lämmitä liedellä kunnes suklaa on sulanut sekaan. Anna jäähtyä ja paksuuntua hetki ennen kuin levität seoksen kääretortun päälle.

Koristele kääretorttu haluamallasi tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti