Sivut

torstai 3. helmikuuta 2011

Suklaapalat

Pohja:
150g margariinia
3dl sokeria
3 kananmunaa
2,5dl vehnäjauhoja
1dl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
Päälinen:
50g margariinia
4dl tomusokeria
1 (pandan) levy maitosuklaata
2-3rkl vettä
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää joukkoon munat yksitellen.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahdon sekaan. Levitä taikina pellille (ensimmäinen pikkukuva alla) ja laita uuniin 175 asteeseen noin 20 minuutin ajaksi.
Valmista sillä aikaa päälinen, kun pohja on uunissa:
Sulata margariini ja suklaa. Mittaa kulhoon tomusokeri. Kaada joukkoon sulatettu margariini sekä suklaa. Sekoita. Lisää vettä sen verran että seos on sopivan löysää levitettäväksi pohjan päälle.
Levitä jäähtyneen pohjan päälle (toinen pikkukuva alla) ja laita jääkaappiin jähmettymään. Leikkaa annospaloiksi. Älä anna suklaan jähmettyä liikaa niin päälinen ei murene leikatessa.
Koristella voi vaikka tomusokerilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti