Suklaakuppikakut n. 12 kpl tuorejuusto päälisellä. Näistä tuli järkyttävän hyviä!
Päällä sokerimassasta pieniä perhosia.
Kuppikakkujen taikina:
1,5dl vehnäjauhoja
0,5dl kaakaojauhetta
1,5dl sokeria
1,5tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
40g margariinia
1,2dl täysmaitoa
0,25tl vanilja-aromia
Laita margariini huoneenlämpöön.
Laita kulhoon jauhot, kaakaojauhe, sokeri, leivinjauhe, suola ja huoneenlämpöinen margariini. Vatkaa kunnes taikina on murumaista.
Vatkaa toisessa kulhossa maito, muna ja vanilja-aromi. Kaada puolet muruseokseen, vatkaa kunnes tasaista. Lisää loput maitoseoksesta joukkoon ja sekoita vielä pari minuuttia hiljaisella teholla.
Laita muffinssi vuokiin niin, että 1/3 on taikinaa.
Uuniin 170 asteeseen n. 25 minuutin ajaksi.
Päälinen:
10dl tomusokeria
100g margariinia
250g maustamatonta tuorejuustoa
Laita margariini huoneenlämpöön. Kun margariini on pehmentynyt vatkaa sen kanssa sekaisin tomusokeri. Vatkaa kunnes seos on sekoittunut kunnolla ja lisää joukkoon tuorejuusto. Vatkaa 5-7 minuuttia seos kuohkeaksi.
Pursota ja koristele.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti