Sivut

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Tomaatti-Mozzarella piirakka

 Tomaatti-Mozzarella piirakka.
Pohja piirakkapohja jota paistettu ensin uunissa 200 asteessa n. 10 minuuttia.
Tämän jälkeen pohjalle levitetty Dijon sinappia kevyesti sekä hienoa parmesan raastetta.
Tämän jälkeen ladottu mozzarella siivuja ja luumutomaatin siivuja vinottain piirakkapohjan päälle.
Päälle laitettu mustapippuria ja hieman suolaa.
Uuniin 200 asteeseen n. 25 minuutin ajaksi.
Uunista tultua koristeltu basilikan ja rucolan lehdillä.
Kastike jota myös ripoteltu päälle:
0,5dl oliiviöljyä
basilikaa
mustapippuria
suolaa
Kaikki sekaisin sauvasekoittimella, tasaisena valmista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti