lauantai 21. toukokuuta 2016

Marianne juustokakku kinuskipäälisellä

Päälle tein ensin ihan normaalin kinuskin, mutta se ei levittynyt tasaisesti ja tämän vuoksi ei kelvannut minulle, joten tein vielä sen päälle toisen, erilaisen kinuskipäälisen. Päälisen idean otin täältä. Päällä lisäksi tummasta suklaasta koristeet sekä vaaleanpunaiset helmet. Ruusu sokerimassasta.

Kinuskipäälinen:
2,5dl flora vispi
1,75dl fariinisokeria
2,5 liivatelehteä
Laita liivatteet kylmään veteen. 
Laita kattilaan kerma ja sokerit, sekoita tasaiseksi ja anna kiehahtaa. Purista liivatteista vesi pois ja sekoita sekaan. Anna seoksen jäähtyä välillä sekoittaen. Kaada jäähtynyt seos hyytyneen juustokakun päälle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 2h.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti