Sivut

sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Mustaherukkatäyte

Mustaherukkatäyte, mitoitettu kakun kahden välin täytteeksi:

3 liivatetta
2,5dl flora vispiä
2,5rkl sokeria
100g mustaherukkatuorejuustoa
150g mustaherukoita
(violettia elintarvikeväriä)

Laita liivatteet kylmään veteen.
Murskaa mustaherukat sihdin läpi lautaselle (sihtiin jäävä roskiin, käytettäväksi lautaselle sihdin läpi tullut aines),
Sekoita kerma vaahdoksi, lisää joukkoon sokeri ja tuorejuusto ja halutessasi elintarvikeväri. Sekoita joukkoon murskattu mustaherukka aines.
Kiehautu pieni tilkka vettä, purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja laita ne kiehuvaan veteen. Sekoita liivatteet täytteeseen ja sekoita tasaiseksi.

Laita jääkaappiin hetkeksi aikaa hyytymään niin saat täytteen paremmin levitettyä kakun väleihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti