Sivut

torstai 30. toukokuuta 2019

Kinuskijuustokakku

 Vauvan 3kk päivälle tein pikaisesti matalan kinuskijuustokakun.

Pohja: 
200g digestive keksejä
50g margariinia
1rkl maitoa

Murskaa keksit, sulata margariini. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja painele seos vuuan pohjalle ja laita jääkaappiin, kunnes olet valmistanut täytteen.

Täyte:
2.5dl kermaa
200g kinuskituorejuustoa
2dl kinuskikastiketta
5 liivatelehteä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota kerma ja sekoita tuorejuusto vaahdon sekaan. Lisää joukkoon lopuksi kinuskikastike.
Lämmitä tilkka vettä kiehuvaksi. Purista liivatteista vesi pois ja sekoita ne kuuman veden sekaan. Kaada ohuena norona seoksen sekaan hyvin sekoittaen.
Kaada täyte vuokaan pohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään vähintään neljäksi tunniksi ennen päälisen tekoa.

Päälinen:
2dl kinuskikastiketta
2 liivatelehteä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 5min ajaksi.
Keitä tilkka vettä. Purista liivatteista vesi pois ja sekoita ne kuuman veden sekaan. Kaada ohuena norona kinuskikastikkeen sekaan ja sekoita hyvin. Kaada juustokakun päälle ja laita hyytymään jääkaappiin mielellään yön yli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti