Pohja:
200g digestive keksejä
100g voisulaa
Murskaa keksit, sulata rasva. Sekaisin ja painele vuuan pohjalle. Muistaakseni Kinuskikissalta löysin hyvän vinkin, mutta nyt en sitä hänen sivuilta löydä: keksit minigrip pussiin ja kaulimella päältä niin tulee tasaista murua kekseistä!
200g digestive keksejä
100g voisulaa
Murskaa keksit, sulata rasva. Sekaisin ja painele vuuan pohjalle. Muistaakseni Kinuskikissalta löysin hyvän vinkin, mutta nyt en sitä hänen sivuilta löydä: keksit minigrip pussiin ja kaulimella päältä niin tulee tasaista murua kekseistä!
Päälinen:
300g mastamatonta tuorejuustoa
3 munaa eroteltuna
2dl sokeria
1 levyllinen daim suklaata
2tl vaniljasokeria
6 liivatelehteä
0,5dl vettä
3dl kermavaahtoa
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota munanvalkuaiset. Sulata suklaa ja vaahdota kerma. Itse käytin tässä laivalta ostettua isoa daimsuklaa levyä ja kermaa oli varmaankin 3,5dl vähintään.
Sekoita keltuaisiin tuorejuusto eri kulhossa ja lisää sekaan sula suklaa ja sokerit.
Kiehauta vesitilkka ja lisää siihen liivatteet. Tämä taasen edellisen (keltuais-juusto-suklaa-sokeri) seoksen joukkoon koko ajan sekoittaen.
Laita lopuksi valkuaisvaahto ja kermavaahto seokseen ja sekoita tasaiseksi. Kaada irtopohjavuokaan.
Ja jääkaappiin hyytymään, mieluiten yön yli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti