Kostutus spritella.
Täytteen kinuskin valmistin n. 9h aiemmin:
4dl vispikermaa
4dl fariinisokeria
Mittaa ainekset kattilaan, keitä pari minuuttia. Kaada kulhoon jäähtymään ja laita kylmään mahdollisimman pitkäksi aikaa, mieluiten yön yli.
Ensimmäisessä välissä oli pohjalla persikan siivuja ja toisessa välissä banaanin siivuja mitkä sivelin sitruunamehulla.
Täyte:
kinuskikastike (yllä) vaahdotettuna.
2,5dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
Vaahdota kinuskikastike sähkövatkaimella vaahdoksi. Vaahdota toisessa kipassa vispikerma kovaksi vaahdoksi ja lisää sekaan maustamaton tuorejuusto. Lopuksi sekaan kinuskivaahto.
Levitä hedelmien päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti