Sivut

torstai 27. toukokuuta 2010

Kinuskivaahto täyte

Tätä täytettä käytetty mm. tässä kakussa.

Täytteen kinuskin valmistus:
4dl vispikermaa
4dl fariinisokeria
Mittaa ainekset kattilaan, keitä pari minuuttia. Kaada kulhoon jäähtymään ja laita kylmään mahdollisimman pitkäksi aikaa, mieluiten yön yli.

Täyte:
kinuskikastike (yllä) vaahdotettuna.
2,5dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
Vaahdota kinuskikastike sähkövatkaimella vaahdoksi. Vaahdota toisessa kipassa vispikerma kovaksi vaahdoksi ja lisää sekaan maustamaton tuorejuusto. Lopuksi sekaan kinuskivaahto.
Itse käytin tätä täytettä hedelmien päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti