Tällainen kakku syntyi miehen 30v syntymäpäiville kotiin syötäväksi.
Ensimmäinen kakkupohja lössähti ja päätin sitten kokeilla ihan uudella tavalla sokerikakkupohjan tekoa ja ohjeen siihen otin täältä.
Tein pohjan viidellä munalla jotka painoivat 333g.
Ja 333 x 0,7 = 233 joten sokeria ja jauhoja tuli 233g.
Ja lisäsin vielä 1tl leivinjauhetta.
Uuniin 175 asteeseen 40min ajaksi.
Uuniin 175 asteeseen 40min ajaksi.
Pohjasta tuli ehkä elämäni paras pohja tuolla ohjeella! Nyt ihan oikeasti uskon, että se ei ole ihan sama minkä verran mitäkin laittaa. Jatkossa käytän aina tuota kaavaa!
Kostutus sitruunalimsalla.
Täytteenä kummassakin välissä on ensin mustikkamarmeladia ja sen jälkeen kermavaahto-vaniljatuorejuusto seos.
Pursotukset flora vispillä.
Marsipaaniruususta vielä sen verran, että sekin on elämäni ensimmäinen marsipaanista muotoilemani ruusu. Aika paksu ja tönkkö ja totesinkin tuon ruusun jälkeen etten vain osaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti