maanantai 17. lokakuuta 2011

Harjoittelukakkua

Tällaisen harjoituskakun väsäilin tuossa jokunen aika sitten.
Pohjana on viiden munan sokerikakku pohja. Kostutus greippilimsalla.
Täytteenä molemmissa väleissä on appelsiinimarmeladi ja kermavaahto-vaniljatuorejuusto sekoitus.
Päällä on Royal suklaakuorrute. En ymmärrä miksi sekin nyt niin paljon reikiinty ja repeilikin.
Reunoille oli tarkoitus kokeilla ruusupursotusta, siksi tämän pitikin olla harjoituskakku. Mutta mulla oli laktoositonta kermaa ja eihän se taipunut sitten yhtään mihinkään. Ja olin vielä töissä samaan aikaan ja pukkas vähän kiirettä niin tein sitten suoraa pursotusta vaan koko kakun reunoille. Sekin meni vähän tuommoiseksi omituiseksi pursottaessa. Seuraavalla kerralla kokeilen flora vispillä ruusupursotuksien tekoa. Laktoositon kerma kun ei sovellu oikein mihinkään muuhun kuin tasaisten pursotusten tekoon minun käsissäni.
Halusin myös tuota violettia pastaväriä testailla, kun joskus sitä kokeilin niin tuli tosi harmaata siitä ja on sitten jäänyt vähän käyttämättä koko väri sen takia. Niin ajattelin nyt kokeilla että mimmosissa määrissä se alkaa muistuttamaan violettia. Mut en mä siitä saanut vieläkään sellaista violettia kuin pitäisi, harmaaksi jää. Outoa.
No saipahan poijjaat kakun taas syötäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti